Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin aradığını görmek

Rüyada bir kişinin aradığını görmek

Rüyada bir kişinin aradığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin aradığını gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Rüyada aradığı kişiye ulaşamamak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi aramak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi aramak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayıp kişi aramak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bolluk ve bereketin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi aramak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada aradığın kişiyi bulamamak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments