Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aradığı kişiye ulaşamamak

Rüyada aradığı kişiye ulaşamamak

Rüyada aradığı kişiye ulaşamamak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada aradığı kişiye ulaşamamak gördüyseniz:

  • Harekete geçin , reklamınızı veya varsa sunumlarınızı yapın olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi aramak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada aradığın kişiyi bulamamak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin aradığını görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kayıp kişi aramak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada aradığın kişiye ulaşamamak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments