Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi aramak

Rüyada sevdiği kişiyi aramak

Rüyada sevdiği kişiyi aramak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi aramak gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek kudreti ve cesareti bulacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi aramak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi aramak maddi olarak çok rahat edeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayıp kişi aramak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kısmetlerinin açılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet eder.

Rüyada kişi aramak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi aramak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments