Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın yeşil yılan görmek

Rüyada kalın yeşil yılan görmek

Rüyada kalın yeşil yılan görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kişinin can derdine düşeceğine, bundan hayır göreceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, harcama gücünün artacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın yeşil yılan gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın bir yılan görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet etmektedir.

Rüyada siyah kalın yılan görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, anlaşmalardan cayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kalın yılan görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işinde en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada kalın uzun yılan görmek onlara galip geleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kalın siyah yılan görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, özel hayatının renkleneceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada çok kalın yılan görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments