Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşların kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşların kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşların kavga ettiğini görmek güç ve kudret sahibi olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşların kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, borçlarının kapanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kırılan kalbin onarılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşların kavga ettiğini görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın kavga ettiğini görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ettiği arkadaşını görmek sürekli yerinde sayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments