Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Rüyada bir arkadaşıyla kavga ettiğini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, fırsatların elden kaçacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşların kavga ettiğini görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada iki arkadaşın kavga ettiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments