Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada bir arkadaşıyla kavga ettiğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın kavga ettiğini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine inanılır.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek huzurlu bir hayat süreceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine inanılır.

Rüyada kavga ettiği arkadaşını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşının kavga ettiğini görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments