Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek çevreye karşı itibarın artacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek ömrünün de uzun olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla kavga ettiğini görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, gelişim içine girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments