Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşıyla kavga ettiğini görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada arkadaşların kavga ettiğini görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kavga ettiğini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kalbini kıracağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments