Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ettiği arkadaşını görmek

Rüyada kavga ettiği arkadaşını görmek

Rüyada kavga ettiği arkadaşını görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, alim ve bilge insan olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga ettiği arkadaşını gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşın kavga ettiğini görmek işlerinde kara geçeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, mutluluğunun katlanacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments