Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çizme giymek

Rüyada mavi çizme giymek

Rüyada mavi çizme giymek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi çizme giymek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada mavi çizme giymek kişinin alım gücünün yükseleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk çizme görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada çizme bot giymek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kısa çizme giymek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ekmeğine leke süreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada kırmızı çizme giydiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments