Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek

Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek

Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, düşmanlarına da dost olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çizme giydiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Rüyada yeşil çizme giymek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk çizme giymek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık çizme giymek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işaret eder.

Rüyada büyük çizme giymek variyetinin her geçen gün artacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çizme giymek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada deri çizme giydiğini görmek hayattan yana keyif bulacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah çizme giymek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, dertlerin artacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments