Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa çizme görmek

Rüyada kısa çizme görmek

Rüyada kısa çizme görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kısa çizme gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Rüyada kısa çizme görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kısa çizme giymek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Rüyada taşlı çizme görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada mor çizme giymek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, edilen duaların kabul olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı çizme almak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çizme giyen kadın görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, saadetinin yükseleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çizme giydiğini görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments