Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı güvercin görmek

Rüyada kırmızı güvercin görmek

Rüyada kırmızı güvercin görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı güvercin gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Rüyada kırmızı güvercin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri güvercinler görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kar ve güvercin görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada posta güvercini görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dertlerine çare bulacağına delalettir.

Rüyada güvercini öpmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin yandığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, ticaretinin de hızlanacağına işarettir.

Rüyada güvercini kafese koymak ferah bir döneme girileceğine, para sahibi olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments