Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, meşakkate düşeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, borçlanılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri kırıcı olmamaya gayret ederek reddetmelisiniz.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşla telefonda konuşmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, güç ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşımla telefonda konuşmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak alkış alacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, anne baba duaları alınacağına işarettir.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dertlerin başlayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments