Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı nohut görmek

Rüyada kırmızı nohut görmek

Rüyada kırmızı nohut görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, mevkie edineceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı nohut gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Rüyada kırmızı nohut görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada nohut haşlamak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işarettir.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Rüyada kavrulmuş nohut görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada nohut dalı görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işaret etmektedir.

Rüyada siyah nohut görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut mercimek görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments