Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut dalı görmek

Rüyada nohut dalı görmek

Rüyada nohut dalı görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, ticarete adım atacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada nohut dalı gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada nohut dalı görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, gelirinin garanti olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dalında nohut görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulur.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde nohut görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada nohutlu ekmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada nohut harmanı görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nohutlu yemek yemek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı nohut görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments