Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını adetli görmek

Rüyada kadını adetli görmek

Rüyada kadını adetli görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, güç ve kudret kazanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını adetli gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız.

Rüyada adet olmuş kadın görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını adetli görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kadının adet kanı görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, insanların hayır dualarını alacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının adet olduğunu görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, hastalıklarını yeneceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Rüyada adetliyken kuran okumak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli adet bezi görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adetinin geldiğini görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada adet kanını temizlemek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments