Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirmizi iç çamaşiri giymek

Rüyada kirmizi iç çamaşiri giymek

Rüyada kirmizi iç çamaşiri giymek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kirmizi iç çamaşiri giymek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada kirmizi iç çamaşiri giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamasırı giymek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kirli iç çamaşırı görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalettir.

Rüyada kirli su içtiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek garanti olacak bir yer edineceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kirli su içmemek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak kısmetin ve talihin açılacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments