Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerinizin bozulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kirli iç çamaşırını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli erkek iç çamaşırı görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırını kirli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kirli iç çamaşırı görmek kişinin isteklerine nail olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet eder.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments