Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli iç çamaşırı görmek

Rüyada kirli iç çamaşırı görmek

Rüyada kirli iç çamaşırı görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, zararın telafi edileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak refah içinde olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, iş hayatında rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kirli iç çamaşırını görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli iç çamaşırı görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Rüyada kirli erkek iç çamaşırı görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, istediği arabaya bineceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, eğlence ve renk geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments