Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, halsizleşeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli iç çamaşırı çıkarmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kirli iç çamaşırı görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kirli iç çamaşırını görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada kirli erkek iç çamaşırı görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments