Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla balık yemek

Rüyada arkadaşla balık yemek

Rüyada arkadaşla balık yemek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla balık yemek gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşla balık yemek o kişiye zararının dokunacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla balık yemek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sorunlarını çözeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşınla balık tutmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, acılarını dindireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek kazancını katbekat arttıracağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına balık vermek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla balık tutmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını balık tutarken görmek doğru kararların alınacağına, özlemelerin son bulacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments