Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına balık vermek

Rüyada arkadaşına balık vermek

Rüyada arkadaşına balık vermek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, rızkın genişlemesine rivayet eder.

Rüyada arkadaşına balık vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Rüyada arkadaşla balık tutmak zararın gittikçe daha da artacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, kendisine ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla balık tutmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarla balık yemek parasız kalmaya, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, rahat nefes almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, zor zamanların biteceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşla balık yemek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına balık vermek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments