Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla sevgili olmak

Rüyada arkadaşıyla sevgili olmak

Rüyada arkadaşıyla sevgili olmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek mevkilerinin yüksek olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sahip olduklarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşla sevgili olmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, eline geçen malları tutamayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, gönlünce harcama yapmasına yorulmaktadır.

Rüyada iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, girişimlerde bulunacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments