Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı deve görmek

Rüyada kırmızı deve görmek

Rüyada kırmızı deve görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, her anlamda şifa bulmaya, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı deve gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kırmızı deve görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada deve dışkısı görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada devenin kesildiğini görmek malının ve parasının da artacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daima secde ve şükür edeceğine işarettir.

Rüyada deve üstünde görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine tabir olunur.

Rüyada deve tüyü görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yürüyen deve görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments