Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin kesildiğini görmek

Rüyada devenin kesildiğini görmek

Rüyada devenin kesildiğini görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, cesaretinin yerine geleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada devenin kesildiğini gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Rüyada deve kesilmesini görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada deve kesildiğini görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada deve kesilmesi görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada devenin kesildiğini görmek evine haciz geleceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, toplumda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir deve görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına yorulur.

Rüyada deve avlamak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hem de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada deve dışkısı görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada deve resmi görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments