Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen deve görmek

Rüyada yürüyen deve görmek

Rüyada yürüyen deve görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada yürüyen deve gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada devenin tükürdüğünü görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, doğru karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve eti pişirmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, gözyaşı döküleceğine tabir olunur.

Rüyada genç deve görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada deve eti dağıtmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan deve görmek işlerin hafifleyeceğine, bunun için sabırsızlanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada deve yarışı görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yeni işler alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzen deve görmek servet sahibi olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş deve görmek yanlış anlaşılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments