Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli balık tutmak

Rüyada renkli balık tutmak

Rüyada renkli balık tutmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli balık tutmak gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada renkli balık tutmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize balık tutmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işarettir.

Rüyada su içinde balık tutmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Rüyada gölde balık tutmak iş konusunda kısmetin açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dereden balık tutmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç balığı tutmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde balık tutmak insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada havada balık tutmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments