Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına balık tutmak

Rüyada başkasına balık tutmak

Rüyada başkasına balık tutmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, haksızlıklara uğranılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada başkasına balık tutmak gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada kayıkla balık tutmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle balık tutmak sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balık tutmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada avuçla balık tutmak maddi konuda zayıflayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, borca batacağına delalet eder.

Rüyada süs balığı tutmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına işarettir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada bolca balık tutmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada denizde balık tutmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments