Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tül görmek

Rüyada kirli tül görmek

Rüyada kirli tül görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, makamını kaybedeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kirli tül gördüyseniz:

  • İş birliklerine veya ilişkilere bağlı hedeflerinize odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada kirli tül görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kirli tül perde görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde takmak sevilen bir işe ortak olunacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada tül perde katlamak geçiminin yerinde olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tül elbise giymek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül dikmek sağlıklı bir hayat süreceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada eve tül takmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap görmek büyük üzüntüler olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments