Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde katlamak

Rüyada tül perde katlamak

Rüyada tül perde katlamak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde katlamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Rüyada tül perde katlamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulur.

Rüyada tül perde astığını görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada tül perde yıkamak gelirinden yana memnun olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada perde ve tül görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cama tül perde takmak şöhret ve hayır getireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments