Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavşan öldürmek

Rüyada beyaz tavşan öldürmek

Rüyada beyaz tavşan öldürmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru tavşan öldürmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan öldürmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Rüyada tavşanı öldürmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan öldüğünü görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük beyaz tavşan görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tavşan sevmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments