Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tavan görmek

Rüyada kirli tavan görmek

Rüyada kirli tavan görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, gün sayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada kirli tavan gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada kirli tavan görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, gelişeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavana çıkmak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet etmektedir.

Rüyada tavanı temizlemek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılmış tavan görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada tavana yükselmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına inanılır.

Rüyada tavan çöktüğünü görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çatlamış tavan görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin tavanını süslemek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments