Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tabaklar görmek

Rüyada kirli tabaklar görmek

Rüyada kirli tabaklar görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kederlerinin son bulacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kirli tabaklar gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada kirli tabak yıkamak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bilgiyle donanacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tabaklar görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli porselen tabak görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli tabak toplamak yüksek makamlara geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli tabak görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada tabağını doldurmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada parlak tabak görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, çalıştığına değeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada kırık porselen tabak görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments