Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tabak görmek

Rüyada kirli tabak görmek

Rüyada kirli tabak görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, işlerin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli tabak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Rüyada kirli tabak yıkamak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, stresten uzaklaşacağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada kirli tabaklar görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, maneviyata yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli porselen tabak görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kirli tabak görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada kirli tabak toplamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

Rüyada tabak tepsi görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada boş tabak görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına yorulur.

Rüyada tabak aldığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments