Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabağını doldurmak

Rüyada tabağını doldurmak

Rüyada tabağını doldurmak neşesinin yerine geleceğine, büyük borçlar alınacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına inanılır.

Rüyada tabağını doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Rüyada tabağını doldurmak özlem gidereceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tuvaletin dolduğunu görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada ağzının kan dolduğunu görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişelere su doldurmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş doldurtmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada zemzem suyu doldurmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına yorulur.

Rüyada şişeye su doldurmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sınavdan geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kovaya su doldurmak işlerine verimin hâkim olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments