Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli denize düşmek

Rüyada kirli denize düşmek

Rüyada kirli denize düşmek hayallerini gerçekleştireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına tabir olunur.

Rüyada kirli denize düşmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Rüyada kirli denize düşmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli suya düşmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kirli dereye düşmek bereket ve huzur getireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalettir.

Rüyada kirli suyun içine düşmek ilim irfan sahibi olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kirli göle düşmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kirli deniz suyu görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin kirlendiğini görmek işlerinde başarı elde edeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli denize girmek şansının bir ömür yaver gideceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments