Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çamurlu su görmek

Rüyada kirli çamurlu su görmek

Rüyada kirli çamurlu su görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli çamurlu su gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada kirli çamurlu su görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık kirli su görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işaret eder.

Rüyada banyoda kirli su görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada evin içinde kirli su görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli suya girmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli suyu temizlemek çaresiz hallere düşeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suya dalmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli yağmur suyu görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments