Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla sevgilini görmek

Rüyada arkadaşınla sevgilini görmek

Rüyada arkadaşınla sevgilini görmek planlarının işe yarayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla sevgilini gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Rüyada sevgilisini arkadaşıyla görmek hoşluk içinde olacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak hastalıktan şifa bulmaya, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek başarıya giden yollarını açacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, geleceğine bakacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments