Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek güzel bir haber almaya, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments