Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli sakallı birini görmek

Rüyada kirli sakallı birini görmek

Rüyada kirli sakallı birini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya inanılır.

Rüyada kirli sakallı birini gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada kendini kirli sakallı görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kirli sakal bırakmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kirli sakal görmek bunalıma gireceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli sakallı birini görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli sakal birini görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada mavi sakallı adam görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek zenginliği bulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments