Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli sakal görmek

Rüyada kirli sakal görmek

Rüyada kirli sakal görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, azap çektiğine, sayılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kirli sakal gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Rüyada kendini kirli sakallı görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kirli sakal bırakmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli sakallı birini görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorununu kolayca çözeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli sakal görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına delalettir.

Rüyada kirli sakal birini görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşında sakal görmek sorunların çabucak atlatılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada birinin sakalını kesmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara sakallı dede görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments