Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının sakal çıktığını görmek

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, kaybettiği şeyi bulmasına, mesleğinde uzmanlaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının sakal çıktığını gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments