Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini beyaz sakal görmek

Rüyada eşini beyaz sakal görmek

Rüyada eşini beyaz sakal görmek huzura ve rahata kavuşacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini beyaz sakal gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek küslerin barışacağına, amaçlarına ulaşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin sakal traşı olduğunu görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, malını ve canını riske edeceğine işaret eder.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, ev taşımaya, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakallı olduğunu görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek düşmanlarına da dost olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına inanılır.

Rüyada eşini sakallı görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sakal bıraktığını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments