Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kirli sakallı görmek

Rüyada kendini kirli sakallı görmek

Rüyada kendini kirli sakallı görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, yenileneceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kendini kirli sakallı gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada kendini kirli sakallı görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalettir.

Rüyada kirli sakal bırakmak maddi anlamda rahatlamaya, küslerin ve dargınların barışacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kirli sakallı birini görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli sakal birini görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kirli sakal görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada sakalı şerif görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşini sakal görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakalın döküldüğünü görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, makamını garantileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments