Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde insan görmek

Rüyada nehirde insan görmek

Rüyada nehirde insan görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde insan gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada nehirde insan görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işi ile gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada köpüklü nehir görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu nehir görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kirli nehirde yüzmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalettir.

Rüyada nehire atlamak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada buzlu nehir görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru nehir görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına alamet eder.

Rüyada nehirden birini kurtarmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments