Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye hırka vermek

Rüyada ölüye hırka vermek

Rüyada ölüye hırka vermek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sorunlarından arınacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada ölüye hırka vermek gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Rüyada ölüye hırka giydirmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden hırka almak çaresiz durumlarda kalacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye hırka vermek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, boş yere korku duyulacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bebek hırkası almak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada lacivert hırka görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah hırka almak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski hırka görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz örgü hırka görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments