Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz hırka giymek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, zor günlerden geçeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Rüyada başkasının hırka giydiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün hırka giymek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine yorulur.

Rüyada kahverengi hırka giymek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk hırka giymek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, maddi olarak zarar edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin hırkasını giymek zorluklarının biteceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments