Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin bir havuzda yüzmek

Rüyada derin bir havuzda yüzmek

Rüyada derin bir havuzda yüzmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Rüyada derin havuzda yüzmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada derin havuzda yüzdüğünü görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Rüyada derin havuza dalmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok derin havuz görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hasta ise bakacağına delalet eder.

Rüyada derin havuz görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada derin havuza atlamak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada derin bir havuz görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments